Global Vivin Technology Co., Ltd.

Hair Straight Market Outlook - 2026

Slip tid: 2020-08-25 17:03:41  Hits: 13

Størrelsen af hårstrålingen blev vurderet i $591.2 mio. i 2018 og forventes at nå $861.1 mio. i 2026, idet der blev registreret en CAGR i 4.9% fra 2018 til 2025.    

Det globale marked for hårstyling blev værdiansat i US$18.4-mia i 2018 og forventes at vokse i betydelig grad i den forventede periode.Den stigende bekymring over at bevare hårkvaliteten og samtidig ønske om en ordentlig hårstil er en af de vigtigste faktorer i væksten på markedet.Som følge heraf har kunderne en holistisk tilgang, samtidig med at de overvejer fristilende produkter i deres daglige rutine.Dette har ført til efterspørgsel efter forskellige hårstyveriprodukter som f.eks. shampoo, balsam og andre.Hår Straighter er et af disse hårstyveriprodukter, der har udholdet et højere niveau af efterspørgsel fra deres kunder.Hårtretter bruges typisk til at rette krøllede eller bølgede hår og samtidig give skinnende konsistens i en længere periode.   De vigtigste funktioner og karakteristika ved produktet hjælper med at drive væksten af hårfjerningsmarkedet.    

I nutidens 8217s verden har kunderne, specielt årtusinderne, truffet korrigerende foranstaltninger for at se godt ud æstetisk.Ifølge dem giver hårstil en identitet til deres ansigtsudtryk.Langt og lige hår er et ideelt kundeønske.Kunder med krøllet eller lurvet hår vælger sådan udseende og udseende.En sådan kundeopfattelse har samlet udløst efterspørgslen efter forskellige typer hårprodukter.Det globale hårpressemarked er hovedsageligt drevet af efterspørgslen efter flere hovedtyper af retter såsom keramik, titan, tormalin og lignende.

Den mandlige befolkning viser sig at være en af de nye slutbrugere på det globale marked.Traditionelt har mænd aldrig været forbundet med hårstilingsapparater, men i den seneste tid har det globale hårmarked været vidne til stigende antal mandlige kunder.Den stigende bekymring blandt mændene for at opretholde korrekt hårstil i længere tid har ført til efterspørgsel efter sådanne hårglattere produkter.Stigningen i antallet af mænd er således en indflydelsesrig faktor i den globale hårpresseprognose på markedet.

Det globale marked er opdelt på grundlag af pladetype, anvendelsesformål, distributionskanal og region.På grundlag af pladetypen klassificeres markedet i keramik, titan, toarmeline og andre.Ved endelig anvendelse opdeles markedet i husstande og handel.Ved distributionskanal er markedet opdelt i online og offline.På basis af regionen analyseres markedet over hele Nordamerika (USA, Canada og Mexico), Europa (Tyskland, Spanien, Det Forenede Kongerige, Italien, Frankrig og resten af Europa), Asien-Stillehavet (Kina, Indien, Japan, Australien, Sydkorea og resten af Asien-Stillehavet) og LAMEA (Brasilien, Sydafrika, Saudi-Arabien, UAE og resten af LAMEA).

På grundlag af pladetype opdeles Hair Straighter-markedet i keramik, titan, tormalin og andre.Blandt alle andre varetyper er keramiske hårpressere de mest foretrukne retter blandt målkunderne.Som navnet antyder, består keramiske hårpressere af keramiske plader.Disse keramiske plader giver større effektivitet, da de opvarmes hurtigt, som er jævnt fordelt, og giver et hår mulighed for at glide gennem jernet uden problemer, uden hager eller skader.   Flertallet af målgruppen 8217s ønsker om skinnende hår, der samtidig ser lige ud til at være sundt.Keramiske strygejern anvender infrarød teknologi, der faktisk låser i fugtighed direkte i hårneglene, hvilket resulterer i smukt skinnende hår og i sidste ende catering til kunder 8217; krav.HANS Professionelle, Cloud Nine, Babyliss, Chi er nogle af de populære mærker, der opererer i dette segment.    

På grundlag af brugersegmentet er markedet for hårspændet yderligere opdelt i husstande og kommercielt.Blandt slutbrugerne er det personlige segment, der tegner sig for en større andel af markedet for hårpressere, eftersom de fleste af de vigtigste producenter af hårpressere har gjort det lettere at tilbyde produkter, der er rettet mod husholdningssektoren.For husholdningssegment er hårmaskemaskinen i distributionskanaler som f.eks. hypermarked, supermarked, franchiseebutikker og specialbutikker.Blandt husstandssegmentet er de årtusinder, hvor befolkningen tegner sig for en stor markedsandel som målkunder, da de er meget bevidste om deres udseende og udseende, selv når det drejer sig om hårstylering.                                                                                                                                                  

Markedet for hårspænderSegmenter:Af pladerType

Keramisk

Titan

Toumalin

Andre


Efter slutbrugeren

Husstande  

Kommercielle


Efter distributionskanal

Online  

Comment  


Efter region

Nordamerika. kgm

USA.

Canada

Mexico


Europa

UK

Tyskland

Frankrig

Italien

Spanien

Rusland

Resten af Europa  


Asien-Stillehavet

Kina

Indien

Japan

Australien og New Zealand


Resten af Asien-Stillehavet

LAMEA

Lande i Latinamerika

Mellem- og Østeuropa

Afrika                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Global Vivin Technology lancerer de relaterede hårglattere produkter og med hensyn til detaljerne, så se vores websted: www.globalalvivin.com                                                                          

Vi værdsætter enhver mulighed for at samarbejde med dig og byde din slags velkommen besøge vores sebsite og fabrik for vejledning og forhandling.                                                                                              



Tidligere: No

Næste: No